17/05/2019 17/05/2019 Στην Καλαμπάκα θα βρεθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, το απόγευμα του Σαββάτου 18 και την Κυριακή Δ΄ από του Πάσχα (μνεία της του παραλύτου θεραπείας) 19 Μαΐου 2019 κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, όπου θα μετάσχει στις λατρευτικές Συνάξεις επί τη Συνάξει των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων...
17 Μαΐου, 2019 - 19:02

Στην Καλαμπάκα και στην Καβάλα ο Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Στην Καλαμπάκα και στην Καβάλα ο Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Στην Καλαμπάκα θα βρεθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, το απόγευμα του Σαββάτου 18 και την Κυριακή Δ΄ από του Πάσχα (μνεία της του παραλύτου θεραπείας) 19 Μαΐου 2019 κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, όπου θα μετάσχει στις λατρευτικές Συνάξεις επί τη Συνάξει των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων στον ομώνυμο Ιερό Ναό Καλαμπάκας.
Το απόγευμα της Κυριακής 19 και την Δευτέρα 20 Μαΐου, θα ευρίσκεται στην πόλη της Καβάλας, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου, όπου θα μετάσχει στις λατρευτικές Συνάξεις επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου ισαποστόλου Λυδίας της Φιλιππησίας της Πορφυροπώλιδος στο ομώνυμο Ιερό Προσκύνημα.
Το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη των αγίων, ενδόξων, μεγάλων βασιλέων και ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό μας Ναό, ενώ την Τρίτη 21 Μαΐου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων