07/06/2019 07/06/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουνίου και την Κυριακή Ζ΄ από του Πάσχα (των αγίων 318 θεοφόρων πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου και του εν αγίοις πατρός ημών Κυρίλλου, πατριάρχου Αλεξανδρείας) 9 Ιουνίου 2019, θα βρίσκεται στην Κηφισιά προκειμένου να μετάσχει στις λατρευτικές Συνάξεις, επί τη ιερά...
07 Ιουνίου, 2019 - 18:19

Στην Κηφισιά ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Στην Κηφισιά ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουνίου και την Κυριακή Ζ΄ από του Πάσχα (των αγίων 318 θεοφόρων πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου και του εν αγίοις πατρός ημών Κυρίλλου, πατριάρχου Αλεξανδρείας) 9 Ιουνίου 2019, θα βρίσκεται στην Κηφισιά προκειμένου να μετάσχει στις λατρευτικές Συνάξεις, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Κυρίλλου, πατριάρχου Αλεξανδρείας, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος.
Την Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 8:30΄μ.μ. έως 12:30΄π.μ., θα προστεί της ιεράς Αγρυπνίας, επί τη Συνάξει της Υπεραγίας Θεοτόκου «Άξιον Εστίν» και της ιεράς μνήμης του εν αγίοις πατρός ημών Λουκά, αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως, του ιατρού στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.
Κατά τη διάρκεια της ιεράς Αγρυπνίας, θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα του ιερούθ λειψάνου του Αγίου Λουκά, αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως, του ιατρού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων