27/06/2019 27/06/2019 Στην «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης θα χοροστατήσει το Σάββατο το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος. Αναλυτικότερα την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 και ώρα 7:30΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη των αγίων ενδόξων, πανευφήμων και πρωτοκορυφαίων αποστόλων Πέτρου και Παύλου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ....
27 Ιουνίου, 2019 - 18:59

Στην «Κόκκινη Εκκλησιά» ο Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Στην «Κόκκινη Εκκλησιά» ο Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Στην «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης θα χοροστατήσει το Σάββατο το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος. Αναλυτικότερα την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 και ώρα 7:30΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη των αγίων ενδόξων, πανευφήμων και πρωτοκορυφαίων αποστόλων Πέτρου και Παύλου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Πευκοφύτου. Το Σάββατο 29 Ιουνίου, θα χοροστατήσει το πρωί στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τ.Κ. Νεοχωρίου.
Προ της απολύσεως θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της μακαριστής Φλωρεντίας.
Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 8:00΄μ.μ., παραμονή της εορτής της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Τ.Κ. Πύργου Ιθώμης.
Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., παραμονή της εορτής των αγίων και ενδόξων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Κρυοπηγής.

Την Δευτέρα 1 Ιουλίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ιδρυματικό Ναό Αγίων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων