11/04/2019 11/04/2019 Την ονομασία των νέων στρατονόμων, αερονόμων και ναυτονόμων στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) Ρούσου θα τελέσει την Παρασκευή το πρωί (10.00) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδσος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19.00 θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου...
11 Απριλίου, 2019 - 17:12

Στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Στρατονομίας ο Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Στρατονομίας ο Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Την ονομασία των νέων στρατονόμων, αερονόμων και ναυτονόμων στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) Ρούσου θα τελέσει την Παρασκευή το πρωί (10.00) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδσος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19.00 θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το Σάββατο θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης. Προ της απολύσεως, θα τελέσει το τριετές (3) ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Επισκόπου Ρεντίνης κυρού Σεραφείμ. Στις 11.00 θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού επί των εγκαινίων της νέας Παιδικής Χαράς Καρδιτσομαγούλας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων