17/02/2022 17/02/2022 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος επισκέφθηκε την περασμένη Δευτέρα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο. Τον Θεοφιλέστατο υποδέχθηκε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος ξενάγησε τον Θεοφιλέστατο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Εν συνεχεία, τον υποδέχθηκε εγκαρδίως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος...
17 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:26
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2022 - 11:00

Στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος ο Επίσκοπος Μαγνησίας Χριστόδουλος

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος ο Επίσκοπος Μαγνησίας Χριστόδουλος

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος επισκέφθηκε την περασμένη Δευτέρα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο.

Τον Θεοφιλέστατο υποδέχθηκε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος ξενάγησε τον Θεοφιλέστατο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Εν συνεχεία, τον υποδέχθηκε εγκαρδίως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος στο Γραφείο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού και μετέβησαν στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, όπου συζήτησαν θέματα αμοιβαίου εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος τον συνεχάρη για την επάξια εκλογή του από το σεπτό Οικουμενικό Πατριαρχείο ως Βοηθού Επισκόπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο για την επίσκεψή του και τον παρακάλεσε να μεταφέρει τον σεβασμό και την αγάπη του στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων