22/02/2024 22/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, δέχθηκε στο Επισκοπείο τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσης Ταξίαρχο κ. Στέλιο Μπιλιάλη, στην πρώτη του εθιμοτυπική επίσκεψη. Ο νέος Διευθυντής της Αστυνομικής Διευθύνσεως ζήτησε την ευλογία και την ευχή του Σεβασμιωτάτου, καθώς ξεκινά την θητεία του, με την ιδιότητα αυτή. Ο Σεβασμιώτατος, από την...
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:05
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2024 - 14:08

Στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, δέχθηκε στο Επισκοπείο τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσης Ταξίαρχο κ. Στέλιο Μπιλιάλη, στην πρώτη του εθιμοτυπική επίσκεψη.

Ο νέος Διευθυντής της Αστυνομικής Διευθύνσεως ζήτησε την ευλογία και την ευχή του Σεβασμιωτάτου, καθώς ξεκινά την θητεία του, με την ιδιότητα αυτή.

Ο Σεβασμιώτατος, από την πλευρά του, ευχήθηκε κάθε ενίσχυση από Θεού, στο πολυεύθυνο έργο του. Ως ευλογία προσέφερε στον κ. Ταξίαρχο μια εικόνα του πολιούχου και προστάτου της Ιεράς μας Μητροπόλεως Ιερομάρτυρος Σεραφείμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων