21/03/2023 21/03/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη νέου Διοικητού Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο. Ο Σεβασμιώτατος, το πρωί της Δευτέρας 20 Μαρτίου 2023, υποδέχθηκε με πολλή χαρά τον Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχο κ. Νικόλαο Μητσιογιάννη, συνοδευόμενο από τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Καρδίτσας κ. Γεώργιο Νταουτά και του ευχήθηκε καλή...
21 Μαρτίου, 2023 - 11:57
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2023 - 12:00

Στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος ο νέος Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Π.Υ. Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος ο νέος Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Π.Υ. Θεσσαλίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη νέου Διοικητού Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο.

Ο Σεβασμιώτατος, το πρωί της Δευτέρας 20 Μαρτίου 2023, υποδέχθηκε με πολλή χαρά τον Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχο κ. Νικόλαο Μητσιογιάννη, συνοδευόμενο από τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Καρδίτσας κ. Γεώργιο Νταουτά και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Περιφερειακός Διοικητής με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την υποδοχή, τονίζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο της τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων