13/01/2023 14/01/2023 Με αφορμή την επικείμενη εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, προσκάλεσε σε συνάντηση στο γραφείο του τον κ. Κωνσταντίνο Ζαχαρή, Διευθυντή της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως και τον κ. Κωνσταντίνο Γκόλτσιο, Διευθυντή της Πρωτοβαθμίου Εκπαιδεύσεως και τον υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Καλλιώρα. Κατά...
13 Ιανουαρίου, 2023 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2023 - 2:42

Συνάντηση Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος με Διευθυντές Εκπαίδευσης ενόψει της εορτής των Τριών Ιεραρχών

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος με Διευθυντές Εκπαίδευσης ενόψει της εορτής των Τριών Ιεραρχών

Με αφορμή την επικείμενη εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, προσκάλεσε σε συνάντηση στο γραφείο του τον κ. Κωνσταντίνο Ζαχαρή, Διευθυντή της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως και τον κ. Κωνσταντίνο Γκόλτσιο, Διευθυντή της Πρωτοβαθμίου Εκπαιδεύσεως και τον υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Καλλιώρα.

Κατά τη συνάντησή τους αντήλλαξαν ευχές για το νέο έτος και απόψεις για την επικείμενη εκδήλωση που θα διοργανώσει το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως για την εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών, εορτή της Παιδείας και των Γραμμάτων, καθώς και για τον συντονισμό των σχολικών μονάδων, ώστε την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 να πραγματοποιηθεί ο εκκλησιασμός των εκπαιδευτικών και των μαθητών και μαθητριών των σχολικών μονάδων του Νομού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων