21/01/2023 21/01/2023 Η Αγία μας Εκκλησία, στις 22 Ιανουαρίου τιμά την ιερά μνήμη του Αγίου Αποστόλου Τιμοθέου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, ο Σεβασμιώτατος θα δεχτεί ευχές για τα ονομαστήρια του σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, μετά το πέρας...
21 Ιανουαρίου, 2023 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2023 - 20:36

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεου

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεου

Η Αγία μας Εκκλησία, στις 22 Ιανουαρίου τιμά την ιερά μνήμη του Αγίου Αποστόλου Τιμοθέου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, ο Σεβασμιώτατος θα δεχτεί ευχές για τα ονομαστήρια του σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού, κατά την διανομή του άρτου και την επομένη ημέρα μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, κατά τη διανομή του αντιδώρου, και μετά το πέρας του εσπερινού κηρύγματός του.

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών έχει ως εξής:

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 το εσπέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Την επομένη ημέρα, Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, ανήμερα της εορτής και ώρα 6:45΄π.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Το εσπέρας της Κυριακής και ώρα 6:00΄μ.μ., ο Σεβασμιώτατος θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «Αλήθεια και Ζωή» στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό. Θα προηγηθεί Ιερά Παράκληση (5:30΄μ.μ.).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων