11/09/2019 11/09/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Τ.Κ. Σταυρού Φαρσάλων. Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του...
11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:38

Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος: Πρόγραμμα επί τη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού

Διαδώστε:
Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος: Πρόγραμμα επί τη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Τ.Κ. Σταυρού Φαρσάλων.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα προστεί της τελετής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

Στον ως άνω Ιερό Ναό φυλάσσεται τεμάχιο του τιμίου και ζωοποιού Σταυρού, το οποίο θα τεθεί προς προσκύνηση και αγιασμό των ευσεβών χριστιανών.

Ακόμη, τίθενται προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών τα «Άχραντα Πάθη του Κυρίου» (Τίμιο Ξύλο – Ακάνθινο Στέφανο – Χλαμύδα – Σπόγγο – Λίθο Παναγίου Τάφου), τα οποία θα βρίσκονται στον ως άνω Ιερό Ναό μέχρι και το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού, των Χαιρετισμών προς τον Τίμιο Σταυρό και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Τ.Κ. Σταυρού Φαρσάλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων