18/01/2024 18/01/2024 Στο θέμα που αφορά στη νομοθέτηση του λεγόμενου “γάμου ομόφυλων” αναφέρθηκε κατά το χθεσινό του κήρυγμά από τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο ομώνυμο χωριό των Φαρσάλων.  “Ο νόμος δεν είναι πάντα ηθικός, υπάρχουν και ανήθικοι νόμοι. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι όταν νομοθετηθεί αυτό είναι νόμος, είναι αγαθό στην ζωή των ανθρώπων. Αγαθό...
18 Ιανουαρίου, 2024 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2024 - 9:46

Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος: “Υπάρχουν και ανήθικοι νόμοι. Δεν μπορεί το αφύσικο να είναι φυσικό”

Διαδώστε:
Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος: “Υπάρχουν και ανήθικοι νόμοι. Δεν μπορεί το αφύσικο να είναι φυσικό”

Στο θέμα που αφορά στη νομοθέτηση του λεγόμενου “γάμου ομόφυλων” αναφέρθηκε κατά το χθεσινό του κήρυγμά από τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο ομώνυμο χωριό των Φαρσάλων. 

“Ο νόμος δεν είναι πάντα ηθικός, υπάρχουν και ανήθικοι νόμοι. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι όταν νομοθετηθεί αυτό είναι νόμος, είναι αγαθό στην ζωή των ανθρώπων. Αγαθό μπορεί να είναι, αλλά δεν μπορεί το αφύσικο να είναι φυσικό. Δεν μπορεί η ανωμαλία να γίνει ομαλότητα. Δεν μπορούμε να μετατρέψουμε, λες και είναι κλωσομηχάνη, δύο άνδρες και δύο γυναίκες να κάνουν παιδιά. Αυτό δεν γίνεται. Αυτό είναι αδύνατο”, είπε, μεταξύ άλλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων