17/12/2020 17/12/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων εόρτασε την ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου, Επισκόπου Ιλλυρικού και της μητρός αυτού Ανθίας, καθότι πανηγύριζε το Ιερό Παρεκκλήσιο προς τιμήν του Αγίου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς...
17 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2020 - 21:21

Τίμησαν τον Άγιο Ελευθέριο στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Τίμησαν τον Άγιο Ελευθέριο στην Καρδίτσα

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων εόρτασε την ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου, Επισκόπου Ιλλυρικού και της μητρός αυτού Ανθίας, καθότι πανηγύριζε το Ιερό Παρεκκλήσιο προς τιμήν του Αγίου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως τέλεσε την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία συμπαραστατούμενος από τον Ιερολογ. Αρχιδιάκ. της Ιεράς Μητροπόλεως π. Θωμά Κάια.

Κατά την Ακολουθία και τη Θεία Λειτουργία παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων