08/03/2019 08/03/2019 Στην εορταστική εκδήλωση για τους πεσόντες κατά τις μάχες στο ύψωμα 731 θα παρευρεθεί ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος την Κυριακή της Τυρινής 10 Μαρτίου 2019. Η εν λόγω εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσης. Το πρωί θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει...
08 Μαρτίου, 2019 - 17:35

Τιμητική εκδήλωση για τους πεσόντες στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Τιμητική εκδήλωση για τους πεσόντες στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Στην εορταστική εκδήλωση για τους πεσόντες κατά τις μάχες στο ύψωμα 731 θα παρευρεθεί ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος την Κυριακή της Τυρινής 10 Μαρτίου 2019. Η εν λόγω εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσης. Το πρωί θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου Παλαμά.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στον Α΄ Κατανυκτικό Εσπερινό της (Συγχωρήσεως) που θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εσπερινή ομιλία του με γενικό θέμα: «Ερμηνεία στο κατά Ιωάννην ιερόν Ευαγγέλιον».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων