01/11/2023 01/11/2023 Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Προαστίου Καρδίτσας απευθύνουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους σε όλους εκείνους που βοήθησαν με προσφορές τους τούς μαθητές του σχολείου. Ιδιαίτερα ευχαριστούν την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων για τις δωροεπιταγές αγοράς σχολικών ειδών. Συγκεκριμένα, εκφράζουν ένα εγκάρδιο ‘Ευχαριστώ’ στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων για τις δωροεπιταγές...
01 Νοεμβρίου, 2023 - 17:48
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2023 - 16:39

Το Γυμνάσιο Προαστίου Καρδίτσας ευχαριστεί την Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Το Γυμνάσιο Προαστίου Καρδίτσας ευχαριστεί την Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Προαστίου Καρδίτσας απευθύνουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους σε όλους εκείνους που βοήθησαν με προσφορές τους τούς μαθητές του σχολείου. Ιδιαίτερα ευχαριστούν την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων για τις δωροεπιταγές αγοράς σχολικών ειδών.

Συγκεκριμένα, εκφράζουν ένα εγκάρδιο ‘Ευχαριστώ’ στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων για τις δωροεπιταγές αγοράς σχολικών ειδών που διανεμήθηκαν σε όλους τους μαθητές. Ιδιατέρως ευχαριστούν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο και τον πατέρα Θεόκλητο, Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για την γενναιόδωρη συνεισφορά τους στην αγορά ενός laptop, το οποίο παραδόθηκε σε μία συνάδελφο του σχολείου μας, η οποία επλήγη από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Ακόμη ευχαριστούν το 2ο Δημοτικό σχολείο Δραπετσώνας (χρηματικό ποσό), τους Γιατρούς του Κόσμου (υγειονομικό υλικό), τον Ερυθρό Σταυρό (τρόφιμα και υγειονομικό υλικό), το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Θεσσαλονίκης (σχολικά είδη), τις εκδόσεις Σαββάλα (σχολικά βοηθήματα), και την Library4all (λογοτεχνικά βιβλία).

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων