21/12/2019 21/12/2019 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) Ρούσου Καρδίτσης. Ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε με τον Διοικητή του Κέντρου Συνταγματάρχη κ. Κωνσταντίνο Αθάνατο και ομίλησε στους Στρατονόμους και Αερονόμους, οι οποίοι μετά την εκπαίδευσή τους θα αναχωρήσουν για να υπηρετήσουν την υπόλοιπη θητεία τους και να επιτελέσουν...
21 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2019 - 20:46

Τους στρατονόμους ευλόγησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Τους στρατονόμους ευλόγησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) Ρούσου Καρδίτσης.

Ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε με τον Διοικητή του Κέντρου Συνταγματάρχη κ. Κωνσταντίνο Αθάνατο και ομίλησε στους Στρατονόμους και Αερονόμους, οι οποίοι μετά την εκπαίδευσή τους θα αναχωρήσουν για να υπηρετήσουν την υπόλοιπη θητεία τους και να επιτελέσουν τα καθήκοντά τους στις στρατιωτικές μονάδες της χώρας μας. Στο τέλος προσέφερε ως ευλογία στους υποψήφιους στρατονόμους από μια Καινή Διαθήκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων