23/04/2019 23/04/2019 Τρισάγια στους τάφους των κεκοιμημένων Αρχιερέων στην Καρδίτσα και στο Φανάρι (σ.σ. Καρδίτσης) θα τελέσει τη Μεγάλη Παρασκευή ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος. Αναλυτικότερα ο κ. Τιμόθεος τη Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει την Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης. Το απόγευμα της αυτής...
23 Απριλίου, 2019 - 22:17
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2019 - 21:05

Τρισάγια στους τάφους των κεκοιμημένων Αρχιερέων από τον Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Τρισάγια στους τάφους των κεκοιμημένων Αρχιερέων από τον Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Τρισάγια στους τάφους των κεκοιμημένων Αρχιερέων στην Καρδίτσα και στο Φανάρι (σ.σ. Καρδίτσης) θα τελέσει τη Μεγάλη Παρασκευή ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος. Αναλυτικότερα ο κ. Τιμόθεος τη Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει την Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης. Το απόγευμα της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία των Παθών (Όρθρο Μ. Παρασκευής) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Την Μ. Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρα 9:00΄π.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία των Μεγάλων και Βασιλικών Ωρών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, ενώ στις 11:00΄π.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως στον ίδιο ναό. Ακολούθως, θα τελέσει, όπως προαναφέρθηκε, τρισάγια στους τάφους των κεκοιμημένων Αρχιερέων στην Καρδίτσα και στο Φανάρι. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου (Όρθρος Μ. Σαββάτου) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό. Στη συνέχεια, θα προεξάρχει στην λιτάνευση του Επιταφίου και θα μιλήσει στην συνάντηση των Επιταφίων στην Κεντρική Πλατεία της πόλεως της Καρδίτσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων