14/06/2023 14/06/2023 Επί τη ιερά μνήμη του εν Αγίοις πατρός ημών Κυρίλλου, αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας, τελέσθηκε στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία. Προ της Απολύσεως, τελέσθηκε Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων...
14 Ιουνίου, 2023 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2023 - 15:56

Τρισάγιο υπερ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος κυρού Κυρίλλου

Διαδώστε:
Τρισάγιο υπερ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος κυρού Κυρίλλου

Επί τη ιερά μνήμη του εν Αγίοις πατρός ημών Κυρίλλου, αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας, τελέσθηκε στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.

Προ της Απολύσεως, τελέσθηκε Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Κυρίλλου, ο οποίος κατ΄ αυτή την ημέρα ήγαγε τα ονομαστήριά του.

Το εσπέρας της Παρασκευής 9 Ιουνίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος τέλεσε ιερό τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των προκατόχων του Αρχιερέων Κυρίλλου Α΄ (Καρμπαλιώτου) και Κυρίλλου Β΄ (Χριστάκη).

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων