02/08/2019 02/08/2019 Η παρουσίαση του βιβλίου «Ο τοιχογραφικός διάκοσμος του καθολικού της Ιεράς Μονής Μπουκοβίτσας Αγράφων – Μονές και ναοί της Αργιθέας (16ος – 19ος αιώνας)», το οποίο αποτελεί πνευματικό προϊόν του εκπαιδευτικού συγγραφέως κ. Ξενοφώντα Σωτ. Κουτή θα λάβει χώρα την Κυριακή στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Κατουσίου. Θα έχουν προηγηθεί οι ακολουθίες του Εσπερινού...
02 Αυγούστου, 2019 - 17:21

Βιβλίο- αφιέρωμα στις Μονές και ναούς της Αργιθέας

Διαδώστε:
Βιβλίο- αφιέρωμα στις Μονές και ναούς της Αργιθέας

Η παρουσίαση του βιβλίου «Ο τοιχογραφικός διάκοσμος του καθολικού της Ιεράς Μονής Μπουκοβίτσας Αγράφων – Μονές και ναοί της Αργιθέας (16ος – 19ος αιώνας)», το οποίο αποτελεί πνευματικό προϊόν του εκπαιδευτικού συγγραφέως κ. Ξενοφώντα Σωτ. Κουτή θα λάβει χώρα την Κυριακή στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Κατουσίου.

Θα έχουν προηγηθεί οι ακολουθίες του Εσπερινού και της Μεγάλης ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκο χοροστατούντος του Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου.
Το πρωί της ίδιας ημέρας θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θερινού ιερουργούντος του κ. Τιμοθέου ο οποίος θα κάνει επίκαιρη ομιλία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων