24/04/2020 24/04/2020 Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος για να ευχαριστήσει τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα, ο οποίος με προσωπική του παρέμβαση εξασφάλισε ιδιωτική χορηγία 4.000 ευρώ για το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως ώστε να καλυφθούν βασικές ανάγκες.  Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου: Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και...
24 Απριλίου, 2020 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2020 - 11:59

Χορηγία για το Γηροκομείο της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Χορηγία για το Γηροκομείο της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος για να ευχαριστήσει τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα, ο οποίος με προσωπική του παρέμβαση εξασφάλισε ιδιωτική χορηγία 4.000 ευρώ για το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως ώστε να καλυφθούν βασικές ανάγκες. 

Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας με προσωπική του παρέμβαση εξασφάλισε ιδιωτική χορηγία 4.000,00 ευρώ για το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, προκειμένου να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες του ευαγούς Ιδρύματός μας.

Επιπλέον, διατίθενται από την ίδια χορηγία 500 μάσκες ατομικής προστασίας έναντι του κορωνοϊού για τους εργαζόμενους και για τους υπερήλικους τροφίμους μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον συντοπίτη μας Υπουργό κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα, που διαμεσολάβησε, ώστε να συμπεριληφθεί το Γηροκομείο μας σε Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προγράμματα που εξασφαλίζουν τις αναγκαίες χορηγίες για τη συνέχιση του δύσκολου έργου μας.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γηροκομείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων