18/12/2021 18/12/2021 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, στις 17:30 από το Κατηχητικό του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης. Το πρωί της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά. Την ίδια ημέρα ο...
18 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:54
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2021 - 14:08

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Αγία Παρασκευή Καρδίτσας την Κυριακή

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Αγία Παρασκευή Καρδίτσας την Κυριακή

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, στις 17:30 από το Κατηχητικό του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

Το πρωί της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά.

Την ίδια ημέρα ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων