29/11/2018 29/11/2018 Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, ανήμερα του Οσίου Πορφυρίου, θα τελεστεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, εις τον πάνσεπτο Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου-Πολιούχου Θεσσαλονίκης, Ιερουργούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ.Ανθίμου, ο οποίος και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στης 6 μ.μ., εντός του Ναού του Αγίου Δημητρίου, θα πραγματοποιηθεί...
29 Νοεμβρίου, 2018 - 9:19

Η Θεσσαλονίκη εορτάζει τον Όσιο Πορφύριο

Διαδώστε:
Η Θεσσαλονίκη εορτάζει τον Όσιο Πορφύριο

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, ανήμερα του Οσίου Πορφυρίου, θα τελεστεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, εις τον πάνσεπτο Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου-Πολιούχου Θεσσαλονίκης, Ιερουργούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ.Ανθίμου, ο οποίος και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στης 6 μ.μ., εντός του Ναού του Αγίου Δημητρίου, θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα Ο ΟΣΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, με ομιλητές, τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Πατέρα Χρυσόστομο Μαιδώνη, με θέμα << Ο Όσιος Πορφύριος και οι σύγχρονες αιρέσεις>> και την κ.Αικατερίνη Βασιλάκη, μουσικό, με θέμα << Οι εμπειρίες της μουσικής κατα τον Όσιο Πορφύριο>>.

Την Ημερίδα, συνδιοργανώνουν, το Ορθόδοξο Μακεδονικό Παρατηρητήριο, η Χριστιανική Καταφυγή Νέων του Αγίου Δημητρίου και Πτυχιούχοι και Φοιτητές Διαφόρων Σχολών της Θεσσαλονίκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων