21/12/2018 21/12/2018 Τα εγκαίνια του κοιτώνα φιλοξενίας συνοδών ασθενών του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος πραγματοποίησε σήμερα ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Κ. Άνθιμος, παρουσία της Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Κατερίνας Νοτοπούλου και του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου που με προσωπική τους εργασία κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα τη λειτουργία του πρώτου κοιτώνα φιλοξενίας σε δημόσιο νοσοκομείο, με χρηματοδότηση...
21 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:20

Κοιτώνες φιλοξενίας εγκαινίασε ο Μητρ. Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Κοιτώνες φιλοξενίας εγκαινίασε ο Μητρ. Θεσσαλονίκης

Τα εγκαίνια του κοιτώνα φιλοξενίας συνοδών ασθενών του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος πραγματοποίησε σήμερα ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Κ. Άνθιμος, παρουσία της Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Κατερίνας Νοτοπούλου και του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου που με προσωπική τους εργασία κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα τη λειτουργία του πρώτου κοιτώνα φιλοξενίας σε δημόσιο νοσοκομείο, με χρηματοδότηση των ίδιων των εργαζομένων.

Οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του ξενώνα και έδωσαν συγχαρητήρια στο σωματείο των εργαζομένων γι αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία. Ο πρόεδρος του σωματείου ευχαρίστησε όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια μεταξύ των οποίων και το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης που στήριξε εμπράκτως το σωματείο για την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων