09/10/2018 11/10/2018 Τελετή υποδοχής της Ιεράς και Θαυματουργού Παναγίας του “Όρους των Ελαιών” και του Τιμίου Σταυρού του Παναγίου Τάφου, προερχομένων εκ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, αναμένεται στις 15 Οκτωβρίου και ώρα 5.00 μ.μ. στον Λευκό Πύργο της θεσσαλονίκης. Η τελετή εντάσσεται στον πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου, Πολιούχου της Θεσσσαλονίκης. Ακολούθως,...
09 Οκτωβρίου, 2018 - 7:59
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:19

Στη Θεσσαλονίκη ο Τίμιος Σταυρός του Παναγίου Τάφου

Διαδώστε:
Στη Θεσσαλονίκη ο Τίμιος Σταυρός του Παναγίου Τάφου

Τελετή υποδοχής της Ιεράς και Θαυματουργού Παναγίας του “Όρους των Ελαιών” και του Τιμίου Σταυρού του Παναγίου Τάφου, προερχομένων εκ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, αναμένεται στις 15 Οκτωβρίου και ώρα 5.00 μ.μ. στον Λευκό Πύργο της θεσσαλονίκης.
Η τελετή εντάσσεται στον πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου, Πολιούχου της Θεσσσαλονίκης.
Ακολούθως, τα Ιερά Κειμήλια θα μεταβούν με λιτανευτική πομπή στον Ιερό Προσκηνυματικό Ναό του ΑγίουΔημητρίου, όπου και θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου.

Διαβάστε το Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων