21/03/2023 21/03/2023 Μουσικό οδοιπορικό με βυζαντινούς – εκκλησιαστικούς ύμνους και αφηγήσεις για την Αγία και Μεγάλη εβδομάδα με τίτλο: «Τα πάθη τα σεπτά» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Θέρμης. Συμμετέχουν: Ο Βυζαντινός χορός του καθεδρικού ιερού ναού της του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης με την επωνυμία «ΕΥΦΩΝΟΝ»...
21 Μαρτίου, 2023 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2023 - 17:48

Αγ, Νικόλαος Θέρμης: Μουσικό οδοιπορικό με βυζαντινούς – εκκλησιαστικούς ύμνους

Διαδώστε:
Αγ, Νικόλαος Θέρμης: Μουσικό οδοιπορικό με βυζαντινούς – εκκλησιαστικούς ύμνους

Μουσικό οδοιπορικό με βυζαντινούς – εκκλησιαστικούς ύμνους και αφηγήσεις για την Αγία και Μεγάλη εβδομάδα με τίτλο: «Τα πάθη τα σεπτά» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Θέρμης.

Συμμετέχουν:
Ο Βυζαντινός χορός του καθεδρικού ιερού ναού της του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης με την επωνυμία «ΕΥΦΩΝΟΝ» Η πολυμελής μικτή χορωδία του Κ.Α.Π.Η Θέρμης με την επωνυμία «ΕΥΘΕΡΜΗ» υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του πρωτοψάλτου και καθηγητή βυζαντινής και παραδοσιακής Ελληνικής μουσικής κ. Στυλιανού Ζαχαρίου.

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, η πνευματική καλλιέργεια και η πολιτιστική ανασύνταξη των πολιτών του Δήμου, σε μια εποχή κρίσεων και αντιφάσεων.

Διοργάνωση: ΔΕΠΠΑΘ (Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού Δήμου Θέρμης) – Υπό την Αιγίδα του Δήμου Θέρμης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων