16/03/2023 16/03/2023 Ολοκληρώθηκε, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδος η συλλογή υλικού ανθρωπιστικής βοηθείας από τις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, ως ανταπόκριση στο κάλεσμα Αγάπης της Εκκλησίας μας, για την ανακούφιση των πληγέντων υπό των καταστροφικών σεισμών αδελφών μας σε περιοχές της Συρίας και της Τουρκίας. Με μέριμνα των υπευθύνων των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων, υπό τον συντονισμό...
16 Μαρτίου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 19:49

Ανθρωπιστική βοήθεια από την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης στις σεισμόπληκτες περιοχές Τουρκίας – Συρίας

Διαδώστε:
Ανθρωπιστική βοήθεια από την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης στις σεισμόπληκτες περιοχές Τουρκίας – Συρίας

Ολοκληρώθηκε, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδος η συλλογή υλικού ανθρωπιστικής βοηθείας από τις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, ως ανταπόκριση στο κάλεσμα Αγάπης της Εκκλησίας μας, για την ανακούφιση των πληγέντων υπό των καταστροφικών σεισμών αδελφών μας σε περιοχές της Συρίας και της Τουρκίας.

Με μέριμνα των υπευθύνων των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων, υπό τον συντονισμό του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και των συνεργατών αυτού, συγκεντρώθηκαν, συσκευάστηκαν και τακτοποιήθηκαν περί τους εικοσιπέντε τόνους υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας, (κλινοσκεπάσματα, εμφιαλωμένα νερά, όσπρια, ζυμαρικά, γάλατα μακράς διαρκείας και χυμοί, κονσέρβες, είδη πρώτης ανάγκης και προσωπικής υγιεινής κ.α.).

Το υλικό αυτό, φορτώθηκε σε 44 παλλέτες συνολικά και ανεχώρησε προς παράδοση στην Φιλανθρωπική Δομή της Εκκλησίας της Ελλάδος «η Αποστολή», ώστε δι΄ αυτής να μεταφερθεί στις πληγείσες περιοχές.

Από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης εκφράζεται ευγνωμοσύνη προς όλους όσοι προσέφεραν εκ του περισσεύματος ή και του υστερήματος αυτών για την παρηγορία της δοκιμασίας των συνανθρώπων μας, αλλά και ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην διεκπεραίωση αυτής της διακονίας της Αγάπης.

  

Περισσότερες Φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων