19/03/2022 19/03/2022 Με την προσήκουσα λαμπρότητα τελέσθηκε το απόγευμα της 19ης Μαρτίου, ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, επί τη εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης του Θαυματουργού, στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγιοτόκου πόλεως της Θεσσαλονίκης. Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης / Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» – ope.gr Της Ακολουθίας του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...
19 Μαρτίου, 2022 - 22:36

Αρχιερατικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ναό Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ναό Θεσσαλονίκης

Με την προσήκουσα λαμπρότητα τελέσθηκε το απόγευμα της 19ης Μαρτίου, ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, επί τη εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης του Θαυματουργού, στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγιοτόκου πόλεως της Θεσσαλονίκης.

  • Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης / Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» – ope.gr

Της Ακολουθίας του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Ο Μητροπολίτης Πολυανής κ. Βαρθολομαίος στο κήρυγμα του ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά.

Στον Ιερό Ναό μεταξύ τον πιστών παρέστησαν ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων