29/08/2021 29/08/2021 Την προσεχή Παρασκευή 3η Σεπτεμβρίου η αγία μας Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του αγίου Ιερομάρτυρος Ανθίμου επισκόπου Νικομηδείας ημέρα κατά την οποία άγει τα σεπτά του ονομαστήρια ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος. Και εφέτος όμως, λόγω των εκτάκτων υγιειονομικών μέτρων και των ποικίλων δυσκολιών, ο Παναγιώτατος Ποιμενάρχης κ. Άνθιμος δεν θα δεχθεί τις ευχές...
29 Αυγούστου, 2021 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2021 - 17:57

Δε θα δεχθεί ευχές στο Επισκοπείο ο Μητροπολίτης Άνθιμος

Διαδώστε:
Δε θα δεχθεί ευχές στο Επισκοπείο ο Μητροπολίτης Άνθιμος

Την προσεχή Παρασκευή 3η Σεπτεμβρίου η αγία μας Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του αγίου Ιερομάρτυρος Ανθίμου επισκόπου Νικομηδείας ημέρα κατά την οποία άγει τα σεπτά του ονομαστήρια ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος.

Και εφέτος όμως, λόγω των εκτάκτων υγιειονομικών μέτρων και των ποικίλων δυσκολιών, ο Παναγιώτατος Ποιμενάρχης κ. Άνθιμος δεν θα δεχθεί τις ευχές του χριστεπωνύμου πληρώματος στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως, όπως κατ’ έτος και κατ’ έθος συνηθίζει κατά την ημέρα των ονομαστηρίων του, παρά μόνον θα συμμετάσχει στις ιερές ακολουθίες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά κατά την παραμονή και ανήμερα της εορτής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων