01/09/2020 01/09/2020 Την προσεχή Πέμπτη 3η Σεπτεμβρίου η αγία μας Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του αγίου Ιερομάρτυρος Ανθίμου επισκόπου Νικομηδείας ημέρα κατά την οποία άγει τα σεπτά του ονομαστήρια ο  Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος. Ειδικώς όμως εφέτος, λόγω των εκτάκτων υγιειονομικών μέτρων, ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος δεν θα εορτάσει ούτε θα δεχθεί τις ευχές του χριστεπωνύμου πληρώματος,...
01 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:55

Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης

Την προσεχή Πέμπτη 3η Σεπτεμβρίου η αγία μας Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του αγίου Ιερομάρτυρος Ανθίμου επισκόπου Νικομηδείας ημέρα κατά την οποία άγει τα σεπτά του ονομαστήρια ο  Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος.

Ειδικώς όμως εφέτος, λόγω των εκτάκτων υγιειονομικών μέτρων, ο Μητροπολίτης κ. Άνθιμος δεν θα εορτάσει ούτε θα δεχθεί τις ευχές του χριστεπωνύμου πληρώματος, όπως κατ’ έτος και κατ’ έθος συνηθίζει κατά την ημέρα των ονομαστηρίων του, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή του.

“Παρακαλείσθε όλοι να συμμετάσχετε πνευματικά στον εορτα­σμό, προκειμένου να προ­σευ­χη­θού­με στον άγιο Θεό να χαρίζει στον Παναγιώτατο Ποιμενάρχη μας υγιεία και μακροημέρευση επ’ αγα­θω της αγίας μας Εκκλησίας” καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων