24/12/2019 24/12/2019 Ανακοινώνεται προς τους Χριστιανούς ότι την ημέρα των Χριστουγέννων θα τελεσθούν δύο λειτουργίες στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι θρησκευτικές, λειτουργικές αλλά και οι κοινωνικές ανάγκες των Χριστιανών μας. Το πρωΐ της Τετάρτης της 25ης Δεκεμβρίου και από ώρας 5:00 π.μ. μέχρι την 9:30 π.μ. θα τελεσθεί η πρώτη Θεία Λειτουργία ενώ...
24 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2019 - 18:01

Διπλή Θεία Λειτουργία την ημέρα των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Διπλή Θεία Λειτουργία την ημέρα των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη
Ανακοινώνεται προς τους Χριστιανούς ότι την ημέρα των Χριστουγέννων θα τελεσθούν δύο λειτουργίες στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι θρησκευτικές, λειτουργικές αλλά και οι κοινωνικές ανάγκες των Χριστιανών μας.
Το πρωΐ της Τετάρτης της 25ης Δεκεμβρίου και από ώρας 5:00 π.μ. μέχρι την 9:30 π.μ. θα τελεσθεί η πρώτη Θεία Λειτουργία ενώ η δεύτερη θα ξεκινήσει στις 9:30 π.μ.
Στην δεύτερη Θεία Λειτουργία θα ψάλλει η τετράφωνη χορωδία του ιερού ναού.
Καλούνται οι Χριστιανοί μας να συμμετάσχουν στις Λειτουργικές Συνάξεις, ώστε κατά την μεγάλη αυτή εορτή της πίστης μας να μην μείνει κανείς αλειτούργητος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων