23/11/2021 23/11/2021 Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Ουζούνης κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης. Σήμερα στις 12 το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθίας στον ιερό ναό Παναγίας Χαλκέων. Σε ανακοίνωσή της η Μητρόπολη αναφέρει: Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης μετά βαθυτάτης συγκινήσεως και εν συνοχή καρδίας αναγγέλλει στον ιερό κλήρο και το ευσεβές αυτής πλήρωμα την προς Κύριον εκδημίαν του...
23 Νοεμβρίου, 2021 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2021 - 8:37

Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Ουζούνης

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Ουζούνης

Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Ουζούνης κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης. Σήμερα στις 12 το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθίας στον ιερό ναό Παναγίας Χαλκέων.

Σε ανακοίνωσή της η Μητρόπολη αναφέρει:

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης μετά βαθυτάτης συγκινήσεως και εν συνοχή καρδίας αναγγέλλει στον ιερό κλήρο και το ευσεβές αυτής πλήρωμα την προς Κύριον εκδημίαν του πανοσιολογιωτάτου αρχιμαν δρίτου Θεολόγου Ουζούνη.

Ο μακαριστός αρχιμ. Θεολόγος, κατά κόσμον Ιωάννης Ουζούνης, του Αντωνίου και της Δεσποίνης, εγενήθη το έτος 1975 στην Θεσσαλονίκη. Διάκονος χειροτονήθηκε την 8 Δεκεμβρίου 2013 στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και πρεσβύτερος την 4 Δεκεμβρίου 2014 στον ιερό Ναό αγίας Βαρβάρας άνω Τούμπας, από τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, ο οποίος τον χειροθέτησε αυθημερόν Αρχιμανδρίτη. Υπηρέτησε ως διάκονος και ως εφημέριος στον ιερό Ναό Παναγίας των Χαλκέων Θεσσαλονίκης.

Ήταν απόφοιτος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εκοιμήθη στην Θεσσαλονίκη, την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 στον ιερό Ναό Παναγίας των Χαλκέων ώρα 12:00 μ..
Αιωνία αυτού η μνήμη.

Φωτογραφία από την εις πρεσβύτερον χειροτονία του από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων