08/06/2019 08/06/2019 Σήμερα πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εορταστικών – μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων για τη λήξη των κατηχητικών και των πνευματικών δραστηριοτήτων του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου. Ο αύλειος χώρος του Ιερού Ναού γέμισε από νωρίς με τα παιδιά των κατηχητικών , συνοδευόμενα από τους γονείς τους και έτυχαν θερμής υποδοχής από τον προϊστάμενο του Ναού Αρχιμ. Μακάριο Τσιμέρη. Οι...
08 Ιουνίου, 2019 - 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2019 - 21:13

Έναρξη εορταστικού διημέρου στον Αγ. Φώτιο Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Έναρξη εορταστικού διημέρου στον Αγ. Φώτιο Θεσσαλονίκης

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εορταστικών – μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων για τη λήξη των κατηχητικών και των πνευματικών δραστηριοτήτων του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου.

Ο αύλειος χώρος του Ιερού Ναού γέμισε από νωρίς με τα παιδιά των κατηχητικών , συνοδευόμενα από τους γονείς τους και έτυχαν θερμής υποδοχής από τον προϊστάμενο του Ναού Αρχιμ. Μακάριο Τσιμέρη.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή στις 18:30 μ.μ. με φεστιβάλ χορωδιών. Θα λάβουν μέρος οι εξής χορωδίες:
ΚΑΠΗ Θερμής , Ι. Ν. Κων/νου και Ελένης Γιαννιτσών , Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων , «Εύφωνον» του Ι. Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης.

Φέτος συμπληρώνονται δέκα έτη από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού. Όλο το εορταστικό διήμερο θα λειτουργεί έκθεση αγιογραφίας και εργόχειρων από τα παιδιά και τις κύριες της ενορίας.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων