21/06/2022 21/06/2022 Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιπποδρομίου τελέστηκε βραδινή Θεία Λειτουργία με αφορμή την επέτειο του πολύνεκρου σεισμού του 1978. Ακολούθησε σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων, στις 11:05 μ.μ., την ακριβή ώρα του σεισμού. Το μνημόσυνο τελέστηκε από τον Αρχιμανδρίτη π. Χριστοφόρο Λιόλιο παρουσία...
21 Ιουνίου, 2022 - 10:51

Επέτειος σεισμού 1978 – Μνημόσυνο για πρώτη φορά στην Πλατεία Ιπποδρομίου

Διαδώστε:
Επέτειος σεισμού 1978 – Μνημόσυνο για πρώτη φορά στην Πλατεία Ιπποδρομίου

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιπποδρομίου τελέστηκε βραδινή Θεία Λειτουργία με αφορμή την επέτειο του πολύνεκρου σεισμού του 1978.

Ακολούθησε σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων, στις 11:05 μ.μ., την ακριβή ώρα του σεισμού.

Το μνημόσυνο τελέστηκε από τον Αρχιμανδρίτη π. Χριστοφόρο Λιόλιο παρουσία πολλών ενοριτών και κατοίκων της πόλης, για πρώτη φορά μπροστά από το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, στο σημείο όπου πριν 44 χρόνια κατέρρευσε η πολυκατοικία της Πλατείας Ιπποδρομίου ξυπνώντας μνήμες σε πολλούς Θεσσαλονικείς που έζησαν το γεγονός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων