11/06/2022 11/06/2022 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό και Προσκυνηματικό ναό της Του Θεού Σοφίας τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου, ο πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής της Πεντηκοστής. Την ακολουθία του Εσπερινού τέλεσαν οι ιερείς του Καθεδρικού ναού αρχιμ. Ειρηναίος Βογιατζής, Πρωτ. Παλαιολόγος Μάνος, ο Πρωτ. Νικόλαος Ζουγκανάρου και ο ιεροδ. Αλέξανδρος Νικολόγιου. Τους ύμνους της μεγάλης εορτής...
11 Ιουνίου, 2022 - 19:53
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2022 - 20:18

Εσπερινός της Πεντηκοστής στην Αγία Σοφία Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Εσπερινός της Πεντηκοστής στην Αγία Σοφία Θεσσαλονίκης

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό και Προσκυνηματικό ναό της Του Θεού Σοφίας τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου, ο πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής της Πεντηκοστής.

Την ακολουθία του Εσπερινού τέλεσαν οι ιερείς του Καθεδρικού ναού αρχιμ. Ειρηναίος Βογιατζής, Πρωτ. Παλαιολόγος Μάνος, ο Πρωτ. Νικόλαος Ζουγκανάρου και ο ιεροδ. Αλέξανδρος Νικολόγιου.

Τους ύμνους της μεγάλης εορτής απέδωσαν ιεροπρεπώς οι χοροί των ιεροψαλτών μαζί με τις χορωδίες τους, με προεξάρχοντα στον δεξιό χορό τον κ. Στυλιανό Ζαχαρίου και στον αριστερό τον κ. Αθανάσιο Πολίτη.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων