25/11/2023 25/11/2023 Πυρετώδεις ήταν οι προετοιμασίες τις τελευταίες ημέρες στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας για την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλοθέου, που θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 στις 5:00 το απόγευμα, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος και Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως κ.κ. Ιερωνύμου. Λίγες ώρες πριν την...
25 Νοεμβρίου, 2023 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2023 - 14:57

Φωτορεπορτάζ ope.gr: Έτοιμος ο Καθεδρικός της Αγίας Σοφίας για την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλοθέου

Διαδώστε:
Φωτορεπορτάζ ope.gr: Έτοιμος ο Καθεδρικός της Αγίας Σοφίας για την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλοθέου

Πυρετώδεις ήταν οι προετοιμασίες τις τελευταίες ημέρες στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας για την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλοθέου, που θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 στις 5:00 το απόγευμα, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος και Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως κ.κ. Ιερωνύμου.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της τελετής το εσωτερικό και ο περιβάλλον χώρος του Ναού είναι έτοιμα για να υποδεχθούν το πλήθος κλήρου και του λαού, αλλά και τους επισήμους που αναμένεται να παραστούν στην ενθρόνιση του νέου Ποιμενάρχη τους.

Στον περιβάλλοντα χώρο του Καθεδρικού Ναού έχουν αναρτηθεί «πανό» που αναγράφουν «Καλώς ήρθατε Παναγιώτατε» και «Ευλογημένος ο ερχόμενος» για το καλωσόρισμα στον νέο Μητροπολίτη.

Δείτε τα χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα όπως τα αποτύπωσε ο φωτορεπόρτερ του ope.gr Ραφαήλ Γεωργιάδης:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων