04/06/2023 04/06/2023 Η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Πεντηκοστής εορτάσθηκε σήμερα 4 Ιουνίου 2023 στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό και Προσκυνηματικό Ναό της Του Θεού Σοφίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης. Φωτορεπορτάζ ope.gr: Ραφαήλ Γεωργιάδης Την πανηγυρική και Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια την ακολουθία του Εσπερινού, κατά την οποία αναγιγνώσκονται οι ευχές της Γονυκλισίας, τέλεσαν, ο προϊστάμενος του Καθεδρικού ναού Αρχιμανδρίτης...
04 Ιουνίου, 2023 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2023 - 13:12

Φωτορεπορτάζ του ope.gr στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Φωτορεπορτάζ του ope.gr στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Πεντηκοστής εορτάσθηκε σήμερα 4 Ιουνίου 2023 στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό και Προσκυνηματικό Ναό της Του Θεού Σοφίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης.

  • Φωτορεπορτάζ ope.gr: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Την πανηγυρική και Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια την ακολουθία του Εσπερινού, κατά την οποία αναγιγνώσκονται οι ευχές της Γονυκλισίας, τέλεσαν, ο προϊστάμενος του Καθεδρικού ναού Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Βογιατζής, ο Πρωτ. Βιορελ Ντίνκα, ο Πρωτ. Παλαιολόγος Μάνος, ο Πρωτ. Νικόλαος Ζουγκανάρου και ο διάκονος Σπυρίδων Καραταΐδης.

Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία τελέστηκε ο Εσπερινός της Γονυκλισίας όπου αναγνώστηκαν ευχές από την Ωραία Πύλη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων