31/03/2023 01/04/2023 Σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 31 Μαρτίου, τελέστηκε στον Ιερό Προσκυνηματικό και Καθεδρικό Nαό της Του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Θεσσσαλονίκη – Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr   Την ακολουθία τέλεσαν οι ιερείς του ναού αρχιμ. Ειρηναίος Βογιατζής, ο Πρωτ. Νικόλαος Ζουγκανάρου και ο ιεροδ. Αλέξανδρος Νικολόγιου. Πριν...
31 Μαρτίου, 2023 - 21:39
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2023 - 13:01

Φωτορεπορτάζ ope.gr – Θεσσσαλονίκη: Ο Ακάθιστος Ύμνος στον Καθεδρικό Nαό της Του Θεού Σοφίας

Διαδώστε:
Φωτορεπορτάζ ope.gr – Θεσσσαλονίκη: Ο Ακάθιστος Ύμνος στον Καθεδρικό Nαό της Του Θεού Σοφίας

Σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 31 Μαρτίου, τελέστηκε στον Ιερό Προσκυνηματικό και Καθεδρικό Nαό της Του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

  • Θεσσσαλονίκη – Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr

 

Την ακολουθία τέλεσαν οι ιερείς του ναού αρχιμ. Ειρηναίος Βογιατζής, ο Πρωτ. Νικόλαος Ζουγκανάρου και ο ιεροδ. Αλέξανδρος Νικολόγιου.

Πριν την απόλυση ο προϊστάμενος του ναου αρχιμ. Ειρηναίος Βογιατζής ανέλυσε την τελευταία στροφή των χαιρετισμών «Ω πανύμνητε μήτερ» και αναφέρθηκε στην μητρική στοργή της Παναγίας προς κάθε χριστιανό που επικαλείται τη βοήθεια και τις μεσιτείες της.

Από νωρίς πιστοί υπερπλήρωσαν τον Καθεδρικό Ναό για να προσκυνήσουν την σεβάσμια Εικόνα της Παναγίας και να συμμετέχουν στην ακολουθία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων