25/04/2021 26/04/2021 Μέσα σε κλίμα ιεράς κατανύξεως τελέστηκε στον Ι. Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης, η Ακολουθία του Νυμφίου της Κυριακής των Βαϊων. Την ακολουθία τέλεσαν οι ιερεις του ναού, αρχιμ. Ειρηναίος Βογιατζής, Πρωτ. Παλαιολόγος Μάνος, ο πρεσβ. Νικόλαος Ζουγκανάρου και ο ιεροδ. Αλέξανδρος Νικολογιου. Τους ύμνους απέδωσαν ιεροπρεπώς και με κατάνυξη οι χοροί των...
25 Απριλίου, 2021 - 19:39
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2021 - 13:30

Η Ακολουθία του Νυμφίου στον Καθεδρικό Ναό της Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Νυμφίου στον Καθεδρικό Ναό της Θεσσαλονίκης

Μέσα σε κλίμα ιεράς κατανύξεως τελέστηκε στον Ι. Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης, η Ακολουθία του Νυμφίου της Κυριακής των Βαϊων. Την ακολουθία τέλεσαν οι ιερεις του ναού, αρχιμ. Ειρηναίος Βογιατζής, Πρωτ. Παλαιολόγος Μάνος, ο πρεσβ. Νικόλαος Ζουγκανάρου και ο ιεροδ. Αλέξανδρος Νικολογιου.

Τους ύμνους απέδωσαν ιεροπρεπώς και με κατάνυξη οι χοροί των ιεροψαλτών, με προεξάρχοντα στον δεξιό χορό τον κ.Στυλιανό Ζαχαρίου και στον αριστερό τον κ. Χρήστο Τογκαριδη.

Οι παρευρισκόμενοι πιστοί τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία του COVID-19, με ευλάβεια συμμετείχαν στην ακολουθία του Νυμφίου.

Οι ιερείς και όλοι οι διακονητές του ιερού ναού πριν την ακολουθία υποβλήθηκαν σε διαγνωστικά τεστ για την ανίχνευση του Sars-Cov-2 και ήταν όλα αρνητικά.

Φωτογραφίες : Ραφαήλ Γεωργιάδης – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων