15/10/2018 23/12/2021 Η Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης διοργανώνει από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 4η Νοεμβρίου εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου προστάτου και πολιούχου της Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τη Δευτέρα 15/10/2018 πραγματοποιήθηκε στο Λευκό Πύργο υποδοχή της Ιεράς εικόνας Παναγίας “του Όρους των Ελαίων”και του Τιμίου Σταυρού προερχόμενα...
15 Οκτωβρίου, 2018 - 18:03
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2021 - 23:52

Η εικόνα της Παναγίας από τη Γεσθημανή στην Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Η εικόνα της Παναγίας από τη Γεσθημανή στην Θεσσαλονίκη

Η Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης διοργανώνει από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 4η Νοεμβρίου εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου προστάτου και πολιούχου της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τη Δευτέρα 15/10/2018 πραγματοποιήθηκε στο Λευκό Πύργο υποδοχή της Ιεράς εικόνας Παναγίας “του Όρους των Ελαίων”και του Τιμίου Σταυρού προερχόμενα από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε πλήθος κόσμου με επικεφαλή του ιερού κλήρου και του λαού  τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.Άνθιμο. Στη συνέχεια με λιτανευτική πομπή μετέβησαν τα ιερά κειμήλια στον ιερό προσκυνηματικό ναό του Αγίου Δημητρίου πολιούχου της Θεσσαλονίκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων