11/12/2020 11/12/2020 Στη δωρεά 300 πακέτων με είδη πρώτης ανάγκης προχώρησε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, έπειτα από πρωτοβουλία του Παναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. κ. Άνθιμου. Στα δέματα που παραδόθηκαν ενόψει των εορταστικών ημερών ως ένδειξη συμπαράστασης, περιέχονταν εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, χαρτομάντιλα, υγρομάντιλα και πάνες ενηλίκων. Όλα...
11 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2020 - 11:24

Η εκκλησία στηρίζει το νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Διαδώστε:
Η εκκλησία στηρίζει το νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Στη δωρεά 300 πακέτων με είδη πρώτης ανάγκης προχώρησε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, έπειτα από πρωτοβουλία του Παναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. κ. Άνθιμου.

Στα δέματα που παραδόθηκαν ενόψει των εορταστικών ημερών ως ένδειξη συμπαράστασης, περιέχονταν εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, χαρτομάντιλα, υγρομάντιλα και πάνες ενηλίκων. Όλα τα είδη θα διανεμηθούν σε νοσηλευόμενους με Covid-19.

Η παράδοση των πακέτων αγάπης πραγματοποιήθηκε από τον Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνό Πέτικα στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, Μιχαήλ Καραβιώτη και τον Γενικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη. Κατά την παράδοση της δωρεάς, ο Αρχιμανδρίτης ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους όσοι εργάζονται στο Νοσοκομείο και έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με την απειλή του κορονοϊού, επιτελώντας φιλάνθρωπο έργο κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου ευχαρίστησαν θερμά τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης για την πολύτιμη προσφορά στην παρούσα, κρίσιμη περίοδο της πανδημίας αλλά και για τη διαχρονική στήριξη προς το Νοσηλευτικό Ίδρυμα. «Η δωρεά αυτή ενόψει των διαφορετικών Χριστουγέννων, εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς δείχνει εμπράκτως την αγάπη και τη συμπαράσταση προς το Νοσοκομείο», τόνισε ο κ. Εμμανουηλίδης.

Πηγή: voria.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων