11/06/2021 11/06/2021 ΘΕΣΣΛΟΝΙΚΗ – Ρεπορτάζ Βασίλης Χάδος Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε η Θ’ Ώρα το απόγευμα της Τετάρτης, με την οποία αποδίδεται η μεγάλη εορτή του Πάσχα και εψάλη για τελευταία φορά το Χριστός Ανέστη. Με ιδιαίτερη συγκίνηση κλήρος και λαός με μια φωνή έψαλαν για τελευταία φορά για φέτος το Χριστός Ανέστη στον εορτάζοντα Ιερό Ναό...
11 Ιουνίου, 2021 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2021 - 13:01

Η εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

ΘΕΣΣΛΟΝΙΚΗ – Ρεπορτάζ Βασίλης Χάδος

Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε η Θ’ Ώρα το απόγευμα της Τετάρτης, με την οποία αποδίδεται η μεγάλη εορτή του Πάσχα και εψάλη για τελευταία φορά το Χριστός Ανέστη.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση κλήρος και λαός με μια φωνή έψαλαν για τελευταία φορά για φέτος το Χριστός Ανέστη στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου Θεσσαλονίκης.

Πιστοί, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας προσήλθαν για να τιμήσουν την εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου. Ας σημειωθεί ότι με υποδειγματική συνέπεια οι προσερχόμενοι εκτέλεσαν τις οδηγίες των αρμόδιων επιτροπών για τη σωστή τήρηση των μέτρων.

Τις ευχές του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου μετέφερε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και Προϊστάμενος του περικαλλούς ι. Ναού αρχιμ. Φώτιος Ζαρζαβατσάκης προς τους ευλαβείς πιστούς.

Την κυριώνυμο ημέρα, ο προιστάμενος του Ι.Ν. αρχιμ. Φώτιος Ζαρζαβατσάκης , Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης τελέσε μαζί με ιερείς της Μητροπόλεως την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία , όπου και μετέφερε τις ευχές του Παναγιωτάτου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ραφαήλ Γεωργιάδης – Δημοσθένης Τσαβδαρίδης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων