29/06/2022 29/06/2022 Στον Ιερό Ναό του Αποστόλου των Εθνών Παύλου τελέστηκε αρχιερατικός εσπερινός, χοροστατήσαντος του Σεβ. Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου, προσκληθέντος γι’ αυτό από τον Σεβ. Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, τον οποίον με λόγους εγκαρδίου ευγνωμοσύνης ευχαρίστησε. Τον θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. Αρχιμ. Ιάκωβος Αθανασίου, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, ο οποίος ανεφέρθη στη ζωή και...
29 Ιουνίου, 2022 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2022 - 13:14

Η Εορτή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Η Εορτή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Στον Ιερό Ναό του Αποστόλου των Εθνών Παύλου τελέστηκε αρχιερατικός εσπερινός, χοροστατήσαντος του Σεβ. Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου, προσκληθέντος γι’ αυτό από τον Σεβ. Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, τον οποίον με λόγους εγκαρδίου ευγνωμοσύνης ευχαρίστησε.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο πανοσ. Αρχιμ. Ιάκωβος Αθανασίου, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, ο οποίος ανεφέρθη στη ζωή και τον αποστολικό ζήλο του θείου Παύλου και πως ο σύγχρονος άνθρωπος μπορεί να εφαρμόσει στη ζωή του τον Παύλειο λόγο “μιμηταί μου γίνεσθε…”. Μεταξύ του πολυπληθούς εκκλησιάσματος συνευχήθηκαν και ο διατελέσας Υπουργός κος Ορφανός, ο Βουλευτής κος Γκιουλέκας, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητος Θεσσαλονίκης κος Ιακώβου και ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων