06/04/2024 06/04/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης οργανώνει Εκδήλωση Μνήμης αφιερωμένη στον μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλο, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!» των εκδόσεων «Αρχονταρίκι», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μητροπολιτικού Μεγάρου (Βογατσικού 7, Θεσσαλονίκη). Ομιλητές θα είναι ο  Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, ο Ανέστης...
06 Απριλίου, 2024 - 14:11
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2024 - 13:30

Ι.Μ. Θεσσαλονίκης: Εκδήλωση μνήμης αφιερωμένη στον Μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλο

Διαδώστε:
Ι.Μ. Θεσσαλονίκης: Εκδήλωση μνήμης αφιερωμένη στον Μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλο

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης οργανώνει Εκδήλωση Μνήμης αφιερωμένη στον μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλο, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!» των εκδόσεων «Αρχονταρίκι», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μητροπολιτικού Μεγάρου (Βογατσικού 7, Θεσσαλονίκη).

Ομιλητές θα είναι ο  Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, ο Ανέστης Κεσελόπουλος, Ομ. Καθηγητής Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και ο Ηλίας Λιαμής, Δρ. Θεολογίας, Εκπαιδευτικός -Συγγραφέας. Συντονίζει ο Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Γιάγκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων