23/05/2024 23/05/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, με αφορμή την φετινή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων ανακοινώνει ότι την ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΪΟΥ 2024 και ώρα 8.00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στον Προσκυνηματικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, Ιερά Παράκληση για την πνευματική ενίσχυση των μαθητών που θα συμμετάσχουν στις Εξετάσεις. Στην Ιερά Παράκληση θα χοροστατήσει ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης...
23 Μαΐου, 2024 - 11:57
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2024 - 11:59

Ι.Μ. Θεσσαλονίκης: Ιερά Παράκληση για νέους και νέες υποψηφίους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Διαδώστε:
Ι.Μ. Θεσσαλονίκης: Ιερά Παράκληση για νέους και νέες υποψηφίους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, με αφορμή την φετινή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων ανακοινώνει ότι την ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΪΟΥ 2024 και ώρα 8.00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στον Προσκυνηματικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, Ιερά Παράκληση για την πνευματική ενίσχυση των μαθητών που θα συμμετάσχουν στις Εξετάσεις.

Στην Ιερά Παράκληση θα χοροστατήσει ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος και προσκαλούνται όλοι οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες μαζί με τους γονείς και τους φίλους τους σε αυτή την κοινή προσευχή για την πνευματική ενίσχυση και ενδυνάμωσή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων