20/07/2020 20/07/2020 Την πυρφόρο εις ουρανούς ανάβαση του Αγίου ενδόξου και δικαίου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου εορτάζει και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Στις 6:45 π.μ. τελέστηκε ο όρθρος και η πρώτη Θεία Λειτουργία από τον προϊστάμενο αρχιμ. Δημήτριο Τζιαφά και τους εφημέριους του ιερού ναού. Στη συνέχεια, στις 9:30 π.μ. τελέστηκε η Β’...
20 Ιουλίου, 2020 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2020 - 15:31

Λιτανεία στην Πυλαία απόψε για τον Προφήτη Ηλία

Διαδώστε:
Λιτανεία στην Πυλαία απόψε για τον Προφήτη Ηλία

Την πυρφόρο εις ουρανούς ανάβαση του Αγίου ενδόξου και δικαίου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου εορτάζει και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Στις 6:45 π.μ. τελέστηκε ο όρθρος και η πρώτη Θεία Λειτουργία από τον προϊστάμενο αρχιμ. Δημήτριο Τζιαφά και τους εφημέριους του ιερού ναού.

Στη συνέχεια, στις 9:30 π.μ. τελέστηκε η Β’ πανηγυρική Θεία λειτουργία από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως αρχιμ Ιάκωβο Αθανασίου και ιερείς όμορων ενοριών.

Τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη Θεία Λειτουργία η συμμετοχή του κόσμου ήταν αρκετή με πρώτο τον Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ιγνάτιο Καϊτετζίδη.

Σήμερα από το απόγευμα στις 7:00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και στις 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της Ιεράς και θαυματουργικής εικόνας του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου σε κεντρικούς δρόμους της Πυλαίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων