09/03/2020 09/03/2020 “‘Ολοι πρέπει να παραμείνωμε ενωμένοι και δυνατοί με πολλή πίστη και δυνατή προσευχή μέσα στην ορθόδοξη χριστιανική Εκκλησία μας και με ιδιαίτερο συνεκτικό δεσμό την αγάπη για την ένδοξη Πατρίδα μας την Ελλάδα, την ελληνικοτάτη Μακεδονία μας, τα νησιά μας, αλλά και το «…πολύτιμο μαργαριτάρι στο στέμμα της ελληνικής επικρατείας, την Θράκη μας». Αυτά δήλωσε...
09 Μαρτίου, 2020 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2020 - 10:38

Μητρ. Θεσσαλονίκης: “Οι ευθύνες μας για τη Θράκη και τα νησιά μας”

Διαδώστε:
Μητρ. Θεσσαλονίκης: “Οι ευθύνες μας για τη Θράκη και τα νησιά μας”

“‘Ολοι πρέπει να παραμείνωμε ενωμένοι και δυνατοί με πολλή πίστη και δυνατή προσευχή μέσα στην ορθόδοξη χριστιανική Εκκλησία μας και με ιδιαίτερο συνεκτικό δεσμό την αγάπη για την ένδοξη Πατρίδα μας την Ελλάδα, την ελληνικοτάτη Μακεδονία μας, τα νησιά μας, αλλά και το «…πολύτιμο μαργαριτάρι στο στέμμα της ελληνικής επικρατείας, την Θράκη μας».
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος χθες Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Δείτε εδώ  φωτογραφίες
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης έκανε ιδιαίτερη μεταφορά στα όσα συμβαίνουν τούτους τους δυσχείμερους καιρούς στην πατρίδα μας.
Χθες, το πρωί εορτάσθηκε στη Θεσσαλονίκη η Κυριακή της Ορθοδοξία στον Ιερό Ναό του πολιούχου Αγίου Δημητρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων