15/05/2022 15/05/2022 Το Μνημόσυνο της Αδελφότητας Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής τελέστηκε σήμερα Κυριακή του Παραλύτου, στον Ιερό Καθεδρικό και Προσκυνηματικό Ναό της Του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης, από τον εκπρόσωπο του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’, Επίσκοπο Κωνσταντιανής κ. Κοσμά. Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης – ope.gr   Το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσαν οι...
15 Μαΐου, 2022 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2022 - 11:25

Μνημόσυνο Εξωτερικής Ιεραποστολής στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Μνημόσυνο Εξωτερικής Ιεραποστολής στη Θεσσαλονίκη

Το Μνημόσυνο της Αδελφότητας Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής τελέστηκε σήμερα Κυριακή του Παραλύτου, στον Ιερό Καθεδρικό και Προσκυνηματικό Ναό της Του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης, από τον εκπρόσωπο του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’, Επίσκοπο Κωνσταντιανής κ. Κοσμά.

  • Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης – ope.gr

 

Το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσαν οι ιερείς του ναού Αρχιμ. Ειρηναίος Βογιατζής, Πρωτ. Παλαιολόγος Μάνος και ιεροδ. Αλέξανδρος Νικολόγιου.

Τους ύμνους απέδωσαν οι Ιεροψάλτες του Ναού κ. Στυλιανός Ζαχαρίου και η χορωδία του και ο κ. Θανάσης Πολίτης.

Το δεξιό χορό πλαισίωσε ο κ.Κωνσταντίνος Πολίτης Πρόεδρος Ομ.Σ.Ι.Ε. (Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος).

Το κήρυγμα του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κωνσταντιανής κ. Κοσμά:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων