11/07/2021 11/07/2021 Παρουσία δεκάδων πιστών και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 τελέσθηκε σήμερα το πρωΐ η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, Πολιούχου της πόλης. Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης Πρακτορείο Ορθοδοξία Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, ενώ το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως...
11 Ιουλίου, 2021 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2021 - 12:16

Μνημόσυνο στους προκατόχους του τέλεσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Μνημόσυνο στους προκατόχους του τέλεσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης

Παρουσία δεκάδων πιστών και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 τελέσθηκε σήμερα το πρωΐ η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, Πολιούχου της πόλης.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης Πρακτορείο Ορθοδοξία

Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, ενώ το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Αθανασίου πλαισιούμενος από τους ιερείς του ναού, αρχιμ. Δαμάσκηνο Πέτικα , Πρωτ. Γεώργιο Θεοδωρή , Πρωτ. Νικόλαο Χαμαμτζόγλου και τους ιεροδιακόνους Αλέξανδρο Νικολόγιου και Εφραιμ Τσέτο.

Μετά την Θεία Λειτουργία ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης τέλεσε μνημόσυνο στους προκατόχους του.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων