28/04/2019 28/04/2019 Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, τελέσθηκε ο εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά Θεσσαλονίκης. Της ακολουθίας χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος. Στις 10:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της εικόνος της Αναστάσεως , παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Ιάκωβου Αθάνασίου , του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Φωτίου Ζαρζαβατσάκη και...
28 Απριλίου, 2019 - 12:21

Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, τελέσθηκε ο εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά Θεσσαλονίκης. Της ακολουθίας χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος. Στις 10:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της εικόνος της Αναστάσεως , παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Ιάκωβου Αθάνασίου , του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Φωτίου Ζαρζαβατσάκη και των λοιπών κληρικών της Μητρόπολης καθώς και των Πολιτικών, Στρατιωτικών, Δικαστικών φορέων. Η μπάντα του Στρατού ήταν αυτή που προπορευόταν της λιτανείας και απέδιδε την μουσική. Ακολούθως ξεκίνησε η ακολουθία του Εσπερινού και κατά την διάρκεια αυτού διαβάστηκε το Ευαγγέλιο σε διάφορες γλώσσες.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων