08/05/2022 08/05/2022 Στον Ιερό Καθεδρικό και Προσκυνηματικό Ναό της Του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης ιερούργησε σήμερα Κυριακή, 8 Μαΐου 2022, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου και Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Βλατάδων κ. Νικηφόρος. Kείμενο-Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης Τον Θεοφιλέστατο πλαισίωσαν οι ιερείς του Ναού: Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Βογιατζής, Πρωτοπρεσβύτερος Παλαιολόγος Μάνος, Πρωτοπ. Νικόλαος Ζουγκανάρου και ιεροδιάκονοι. Στο τέλος της Θείας...
08 Μαΐου, 2022 - 11:19
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2022 - 11:06

Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βλατάδων στο μνημόσυνο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου

Διαδώστε:
Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βλατάδων στο μνημόσυνο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου

Στον Ιερό Καθεδρικό και Προσκυνηματικό Ναό της Του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης ιερούργησε σήμερα Κυριακή, 8 Μαΐου 2022, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου και Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Βλατάδων κ. Νικηφόρος.

Kείμενο-Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Τον Θεοφιλέστατο πλαισίωσαν οι ιερείς του Ναού: Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Βογιατζής, Πρωτοπρεσβύτερος Παλαιολόγος Μάνος, Πρωτοπ. Νικόλαος Ζουγκανάρου και ιεροδιάκονοι.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Ηγούμενος της Πατριαρχικής Μονής Βλατάδων τέλεσε το σαρανταήμερο μνημόσυνο του αείμνηστου Προέδρου της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης, κυρού Λεωνίδα Παπαδόπουλου.

Μεταξύ των πιστών παρευρέθηκε και ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Ακούστε το κήρυγμα του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Αμορίου:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων