25/03/2024 25/03/2024 Την επέτειο της 25ης Μαρτίου τίμησε και η Θεσσαλονίκη με τη μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Φωτορεπορτάζ Ραφαήλ Γεωργιάδης Υπό τους ήχους των εμβατηρίων της Φιλαρμονικής του δήμου Θεσσαλονίκης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου συμμετέχουν τμήματα σχολείων, συλλόγων, αλλά και πεζοπόρα στρατιωτικά αγήματα. Την κυβέρνηση στη μαθητική παρέλαση εκπροσώπησε ο Υπουργός Υγείας...
25 Μαρτίου, 2024 - 15:53
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2024 - 15:54

Ο Μητροπολίτης Φιλόθεος στην μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φιλόθεος στην μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

Την επέτειο της 25ης Μαρτίου τίμησε και η Θεσσαλονίκη με τη μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

  • Φωτορεπορτάζ Ραφαήλ Γεωργιάδης

Υπό τους ήχους των εμβατηρίων της Φιλαρμονικής του δήμου Θεσσαλονίκης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου συμμετέχουν τμήματα σχολείων, συλλόγων, αλλά και πεζοπόρα στρατιωτικά αγήματα.

Την κυβέρνηση στη μαθητική παρέλαση εκπροσώπησε ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης ενώ από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρών είναι ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, κ. Σωκράτης Φάμελλος.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ.Στέλιος Αγγελούδης, η Αντιπεριφεριάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων